Vores forberedelse

Før hver rejse, er der jo selvfølgelig en masse planlægning, og uden de følgende links ville det være en rimelig uoverskuelig opgave. Det er ikke nødvendigvis her vi booker, men disse links give en super indikation omkring hvad vej vi skal.

Alle de følgende links er det man med et smart udtryk kalder affiliated partner link. Det vil kort sagt sige at vi får lidt ud af det hvis i trykker på bannerne, og i sidste ende booker via disse – Men UDEN at det koster jer ekstra i forhold til de almindeligt tilgængelige sider.

Der er helt sikkert destinationer, der er mere besværlige end som så og  kræver større planlægning. Til disse vil vi helt sikkert anbefale at man kontakter et rejsebureau. Disse har ofte specialiseret sig i en given destination, og kan ligge inde med special forhandlede priser, og endnu vigtigere helt unik viden og et lokalt netværk som kan gøre din rejse så meget bedre og din forberedelse så meget nemmere.

Send en besked, så råder vi gerne i vores store netværk i rejsebranchen

Booking.com – Super hotelbooking side, nok vores fortrukne. Der findes vel næppe den afkrog i hele verden hvor de ikke kan finde dig en seng at sove i.


Booking.com

Hotels.com – Også en super hotelbooking. Kæmpe netværkExpedia.com – Hotelbooking side vi endnu ikke har brugt så meget. Men som også kan hjælpe med samlede pakker på både fly og hotel.Tripadvisor.dk – Et uvurderligt værktøj i enhver rejseforberedelse. Her kan man altid hurtigt checke hoteller, sights, restauranter, loppemarkeder og meget meget mere ud i en fart, og få andre rejsendes meninger og kommentarer.Momondo.dk – Den helt store spiller på online flybooking markedet. Super bred vifte af tilbud, her altid så mange tilbud at det næsten kan blive uoverskueligt – Men her kan du altid få en god ide om prisnivauet. Husk dog, at hvis noget er for billigt, at der ofte et ubehageligt catch når man er sovset godt og grundigt langt ind i en reservation….Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis vi kan råde eller vejlede med noget i forhold til dine kommende rejse.